Sky Club

Een sprekende locatie huren in Breda voor jouw evenement? De Sky Club is een lichte en open ruimte waarin Oosterse sferen gecombineerd worden met Street Art. De wanden zijn gedecoreerd met verschillende vormen en tekens, die de fantasie de vrije loop laten en je nieuwsgierig maken naar de boodschap. Deze ruimte is geschikt voor kleine en grotere gezelschapen tot 450 personen. Nieuwsgierig of deze ruimte passend is voor jouw evenement? Check de foto’s hier of kom langs voor een kopje koffie: we laten onze locatie graag aan je zien! 

Eindeloos combineren

De maximale capaciteit van de Sky Club is 450 personen, maar in combinatie met de Bangalore Bar kun je zeker wel zo’n 950 mensen kwijt. [

Kenmerken

  • Lichte en open ruimte
  • Flexibel in te richten
  • Razendsnelle WiFi
  • Goede airco/verwarmingsinstallatie

Bereikbaarheid

Onze locatie is makkelijk te bereiken met de auto, het openbaar vervoer, GO/Check scooter, en fiets. Via de A27 sta je in een mum van tijd op het parkeerterrein. Parkeergelegenheden zijn gratis! Plan je reis via 9292 OV vanaf Breda Centraal naar Bushalte Breepark. Of neem een GO/Check scooter en ben binnen 15 minuten op locatie. 

Sky club
m2245
Theater120
Feest450
Receptie300
Diner rond60
Diner recht160

Locatie huren in Breda?

Start nu een aanvraag