Alle mysteriën omtrent Oostkust worden op deze pagina voor je ontrafeld. 
Staat het antwoord op je vraag er écht niet tussen? Contact ons via info@oostkustbreda.nl

Algemene Informatie

Wat is Oostkust?

Oostkust is een meeslepende en avontuurlijke plek waar festival cultuur de norm is en onbeschrijfelijk momenten worden gecreëerd en beleefd. Het is het epicentrum voor iedereen die vol zit van liefde en een passie heeft voor eten, muziek en cultuur.  Een magische ontmoetingsplek waar je kunt dansen onder de zon en de maan. Laat jezelf onderdompelen tijdens culturele markten, live-muziek, dance feesten, foodfestivals en meer. Bij Oostkust is niets te gek en wordt er vooral genoten.

Vanaf 1 december 2022 is het ook mogelijk om privé en bedrijfsevenementen te organiseren bij Oostkust. Van een bedrijfsfeest in een festival jasje tot een (in)formeel zakelijk event. Van kleine productpresentaties tot actieve teambuildingsactiviteiten op corporate niveau. Benieuwd hoe onze locatie passend is voor jouw evenement? Check de verhuur pagina of stuur een mail naar events@oostkustbreda.nl. We laten Oostkust met liefde aan je zien.

Waar is Oostkust

Bavelseparklaan 18, 4817 ZX, BREDA Wanneer opent Oostkust

Oostkust is tot heden enkel op zaterdag open voor publieke evenementen maar zal gaandeweg ook op andere dagen open gaan. Check de agenda pagina voor de geplande evenementen. Daarnaast is het ook mogelijk om onze locatie af te huren voor privé en zakelijke evenementen. Laat je inspireren op onze website of stuur een mail naar events@oostkustbreda.nl.

Wat zijn de openingstijden van Oostkust?

Op zaterdag is Oostkust veelal tussen 14:00 – 23:00 open maar check de agenda. De tijden kunnen namelijk wel eens variëren. 

Bereikbaarheid

Hoe kom ik met de auto bij Oostkust?

Oostkust ligt bij Breepark (Breda) aan de A27. Vanaf Breda centrum rijd je het snelst via de zuidelijk rondweg richting de A27 en ga je het viaduct over richting Breepark. Houdt rechts aan op de rotonde, pak hem driekwart rond en rijdt recht op Oostkust af. Er zijn genoeg gratis parkeerplekken.

Hoe kom ik met de fiets en scooter bij Oostkust?

Als je op de fiets komt kun je op 2 manieren komen. Of je rijd langs de Heerbaan en via het fietspad naast de zuidelijk rondweg OF je gaat op de Tilburgseweg onder de A27 door en gaat rechts via het Minervum. 

Rijd er openbaar vervoer naar Oostkust?

Vanaf station Breda rijdt er heel de dag ieder kwartier vanaf perron R een bus richting Breepark. Check 9292.nl voor de beste optie. Bushalte Breepark ligt op 100 meter afstand van Oostkust.

Wat als ik met het OV ben en er geen bussen meer rijden?

Op dit moment wordt hard gewerkt aan een pendelbus-systeem waardoor jij jezelf straks op het terrein al kan verzekeren van een ritje terug naar de stad. Hierover later meer.

Kan ik parkeren bij Oostkust?

Breepark, het terrein waarop Oostkust ligt, heeft een groot (gratis) parkeerterrein waar je je auto weg kunt zetten. Daarnaast zorgen wij voor een speciale plek waar je ook je fiets / brommer kunt stallen.


Is er een minimumleeftijd?

Voor ticket-events is er veelal een minimumleeftijd; deze wordt voorafgaand aan het event via de website en op socials gecommuniceerd. Check onze agenda pagina voor meer informatie. 

Betalen

Hoe betaal ik bij Oostkust?

Bij Oostkust betaal je makkelijk en snel met PartyPay. Download de app in je app- of playstore, koop er je tokens en bestel je drankje aan de bar of eten bij de keuken. Het is allemaal enorm easy!

App-store: https://bit.ly/partypayappstore
Play-store: https://bit.ly/partypayplaystore

Wat als mijn telefoon leeg is?

Je kunt bij Oostkust een ‘partybank’ (powerbank) kopen of huren waardoor je heel de dag zonder problemen rondloopt met een volle batterij en simpel je drankjes kunt afrekenen.

Kan ik mijn tokens terug inleveren?

De tokens die je bij Oostkust via Partypay hebt gekochten blijven geldig. Je hoeft ze dus niet perse terug in te leveren als je nog een keer langs gaat komen. Is dit niet het geval, dan kun je ze via de app makkelijk retourneren. Dit kan binnen 48 uur na aankoop.

Huisregels

Zijn er huisregels bij Oostkust? 


We houden het hier graag gezellig,netjes en schoon. Daarom hebben we hier de huisregels voor je opgesteld. 


* Jong en oud is welkom om te genieten bij Oostkust. Let op: tijdens sommige ticket-events hanteren we een minimumleeftijd, dit wordt van tevoren aangekondigd.

* Ben je nog geen 18? NIX is de afspraak.

* Wie zich hinderlijk en/of aanstootgevend gedraagt, krijgt één waarschuwing. Bij herhaling zullen we je toch echt weg moeten sturen. Racisme, Sexisme en Homofobie zijn absoluut uit den boze. Iedereen is welkom en gelijk bij ons.

* Verdovende middelen zijn absoluut taboe! Het in bezit hebben, gebruiken of verhandelen van verdovende middelen zullen wij dus niet tolereren.

* Glaasje teveel op? De toegang tot Oostkust kan je geweigerd worden wanneer je aangeschoten of dronken bent.

* Het gebruik van zelf meegebracht eten en drinken is niet toegestaan. We hebben genoeg lekkers op onze menukaart staan!

* Voedselallergie kan enorm vervelend zijn. Laat het ons weten. We informeren je graag over onze menukaart.

* Wij zijn dol op huisdieren! Ze zijn dan ook aangelijnd welkom op vrije inloopdagen.

* We bezorgen jullie graag een heerlijke zomer. Volg de aanwijzingen van ons personeel te allen tijde op om te zorgen dat we dit kunnen blijven doen!

* Op het terrein zijn (beveilgings) camera’s die opnames doen, grotendeels voor de veiligheid, maar ook voor marketing gerelateerde doeleinden . Door het gebied te betreden ga je daar mee akkoord!

Events / Tickets

Wanneer worden programma en ticketverkoop bekend gemaakt?


Voor het programma kun je onze agenda checken, of kijken op onze Facebookpagina. Via beide pagina’s kun je tickets kopen voor je favoriete event. 

Waar kan ik het programma vinden?

Onder het kopje agenda op de website, op onze Facebookpagina of op onze Instagram! Houd deze in de gaten, elke week worden er nieuwe events aangekondigd! 

Wanneer gaan de tickets in de verkoop?


Je kunt de events checken op de agenda pagina. Op die pagina’s wordt gecommuniceerd wanneer de kaartverkoop van event start en eindigt.

Evenement uitverkocht?


Vervelend, we hopen iedereen natuurlijk een plekje te kunnen geven! We raden je aan om Ticketswap in de gaten te houden, zo kan je hopelijk alsnog een ticket bemachtigen.

Vraag over je ticket?


Stuur een mailtje naar info@oostkustbreda.nl dan helpen we je graag verder!

Overig

Kunnen we bij Oostkust eten?

Jazeker! Bij Oostkust hebben we een heerlijke keuken die allerlei lekkere gerechten klaar maakt voor je. Check de Partypay app alvast voor het menu! Ik wil graag een borrel / personeelsfeest / jubileum vieren bij Oostkust. Kan dat?


Leuk dat je aan ons denkt! Vanaf 1 december 2022 kan je ook privé en zakelijke evenementen organiseren bij Oostkust. Benieuwd naar hoe onze locatie passend is voor jouw wensen? Check de pagina verhuur of stuur een mailtje naar events@oostkustbreda.nl. We laten onze locatie met liefde aan je zien.

Ik zou graag willen optreden met mijn band, (dans)groep of als DJ, waar kan ik terecht?


Het programma van Oostkust is al grotendeels rond, dus we kunnen niks beloven. Maar we staan open voor mooie ideeën dus naar mogelijkheden kijken kan natuurlijk altijd!  Stuur een mailtje naar info@oostkustbreda.nl

Wat zijn jullie contactgegevens?

KVK 82279608

Vestigingsnr. 000048525324

Postadres:
Bavelseparklaan 18,
4817ZX BREDA