Circus Valley

Onze Circus Valley is één van de blikvangers van Oostkust. De kleurrijke circustent, die van mijlenver te spotten is, heeft een speelse uitstraling. In combinatie met het omliggende festivalterrein met twee barren, overdekte keuken, en verschillende relax gelegenheden geeft deze ruimte jouw evenement een one-of-a-kind festival touch. Met haar 1.400 m2 is het de grootste ruimte van onze evenementenlocatie, en zeer geschikt voor grote evenementen zoals (bedrijfs)feesten, TED Talks, beurzen en congressen. Klik hier en ontdek de eindeloze mogelijkheden van een evenement in onze Circus Valley. 

Eindeloos combineren

Voordat je de dansvloer betreedt een groot diner met je team? De circus Valley is natuurlijk ook te combineren met andere zalen zoals de Sky Club of de Bangalore Bar

Moderne faciliteiten

De Circus Valley is uitgerust met een compleet geprogrammeerde lichtshow, een professioneel PA-geluidssysteem, en een verwarmingssysteem. De lichtshow bestaat uit 56 individueel aan te sturen octostrips, spectral parren en vier movingheads. Hiernaast bieden we ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze ervaren lichttechnicus. Liever alleen gebruik maken van sfeerverlichting tijdens jouw evenement? Dat kan natuurlijk ook. Door de voorgeprogrammeerde programma’s kan de verlichting in de tent ook op een standaardkleur gezet worden. 

Kenmerken

  • Unieke feestlocatie in Breda van 1400 m2 
  • Flexibel in te richten van bedrijfsfeest tot productpresentaties 
  • Professionele showvoorzieningen geregeld door onze ervaren lichttechnicus 
  • DJ booth incl. complete DJ set. 
  • Privé festivalterrein met twee barren, (buiten)keuken, chill area’s en toiletgroep

Bereikbaarheid

Onze locatie is makkelijk te bereiken met de auto, het openbaar vervoer, GO/Check scooter, en fiets. Via de A27 sta je in een mum van tijd op het parkeerterrein. Parkeergelegenheden zijn gratis! Plan je reis via 9292 OV vanaf Breda Centraal naar Bushalte Breepark. Of neem een GO/Check scooter en ben binnen 15 minuten op locatie. 

Circus valley
m21400
Theater500
Feest1200
Receptie1000
Diner rond350
Diner recht300

Op zoek naar een feestlocatie in Breda?

Start nu een aanvraag