Op zoek naar een unieke locatie in Breda?

Oostkust is een meeslepende en avontuurlijke evenementenlocatie in Breda met eindeloze mogelijkheden voor jouw event. Van een bedrijfsfeest in een festival jasje tot een (in)formeel zakelijk event. Van kleine productpresentaties tot actieve teambuildingsactiviteiten op corporate niveau. Bij Oostkust krijg je geen dertien in een dozijn evenementen. Ieder event is tenslotte uniek en zo moet het ook voelen.

De ruimtes

Bij Oostkust hebben we drie verschillende area’s: ruimtes die zowel binnen als buiten zijn, met elk een eigen karakter. De Bangalore Bar bevindt zich op de beneden verdieping van ons binnen pand en is geschikt voor gezelschappen tot 500 personen. Op de bovenverdieping van ons pand bevindt zich de Sky Club: een lichte en open ruimte waarin Oosterse sferen gecombineerd worden met Street Art. Onze Circus Valley met haar omliggende festival terrein is één echte eye catcher en geschikt voor grote evenementen. De ruimtes zijn los van elkaar te huren maar uiteraard ook in combinatie. Benieuwd hoe onze locatie passend is voor jouw wensen? Neem vooral een kijkje door op de verschillende ruimtes te klikken, en laat je inspireren! 

Randprogrammering

Jouw evenement een extra dimensie geven? Vraag ons naar de verschillende opties aan randprogrammering. Wat dacht je van een extra area met de DANSEN MET JANSEN (DMFJ) bus tijdens je event? De intieme ruimte van deze bus zorgt voor een extra beleving voor je bezoekers tijdens je evenement. Daarnaast is het ook nog mogelijk om de bus aan te kleden, passend in de stijl van jouw evenement. Ook hebben wij in-house Silent Disco headphones en goede relaties met DJ’s en artiesten in allerlei genres. Dat komt altijd van pas.

Capaciteit Oostkust

AreaBANGALORE BARSKY CLUBCIRCUS VALLEY
m23102451400
Theater80170500
Feest4505001200
Receptie3004001000
Diner rond6080350
Diner recht100100400

Randprogrammering

Jouw evenement een extra dimensie geven? Vraag ons naar de verschillende opties aan randprogrammering. Wat dacht je van een extra area met de DANSEN MET FAMILIE JANSEN (DMFJ) bus tijdens je event? De intieme ruimte van deze bus zorgt voor een extra beleving voor je bezoekers tijdens je evenement. Daarnaast is het ook nog mogelijk om de bus aan te kleden, passend in de stijl van jouw evenement. Ook hebben wij in-house Silent Disco headphones en goede relaties met DJ’s en artiesten in allerlei genres. Dat komt altijd van pas.

Bereikbaarheid

Evenementenlocatie Oostkust ligt in Breda en is makkelijk te bereiken met de auto, het openbaar vervoer, GO/Check scooter, en fiets. Via de A27 sta je in een mum van tijd op het parkeerterrein. Parkeergelegenheden zijn gratis! Plan je reis via 9292 OV vanaf Breda Centraal naar Bushalte Breepark. Of neem een GO/Check scooter en ben binnen 15 minuten op locatie.